Ahmet Ermiş Anaokulu

Belgegeçer : 02124726161
WEB http://ahmetermis.meb.k12.tr
Adres : Tevfikbey Mahallesi Tahsin Tekoğlu Caddesi No35 Sefaköy Küçükçekmece İSTANBUL
VİZYON : Milli Eğitim Bakanlığı sisteminin genel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda, okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak, etkin eğitim programları ile çocukların gelişimsel ihtiyaçlarını karşılamak ve ilköğretime hazırlamak. GELECEKTEN UMUTLUYUZ; GELECEĞİ YETİŞTİRİYORUZ...
MİSYON : Çocuklara yaparak, yaşayarak öğrenme fırsatları sunarak kendine güvenen, yaratıcı, Atatürk ilkelerine bağlı, çevresine karşı duyarlı, hoşgörülü sosyal bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : *2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Sabancı Üniversitesi Eğitimde İyi Örnekler "Okul Öncesi Dönemde Trafik Eğitimi" Sözlü Sunum. *Okulumuz, Beyaz Bayrak Projesi kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerinin yaptığı incelemeler sonucunda 30/06/2014 tarihinde başarılı bulunmuş ve Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır * Okulumuz, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Beslenme Dostu Okullar Programında "Beslenme Dostu Okul" Seçilmeye hak kazanmıştır * 2015-2016 "Çanakkale 8. Uluslar Arası Eğitim Araştırmaları Kongresi" "Okul Öncesi Dönemde Trafik Eğitimi" Sözlü Sunum. * 2016 İstanbul Eğitimde İyi Örnekler, Medeniyet Uygulamaları Alanında "Erken Çocuklukta Trafik Eğitimi" Adlı Proje ile İyi Örnekler Bayrağı.
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Okulumuz ikili eğitim vermektedir.
Kantin: 0
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 07:30- 17:30
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Toplu taşıma araçları ve dolmuşlar vasıtasıyla İstanbul´un her yerinden okulumuza gelinebilir.
Yerleşim Yeri : Tevfik Bey Mah. Tahsin Tekoğlu Cad. No: 35 Sefaköy Küçükçekmece/ İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz yeni yapılan Küçükçekmece Belediyesi hizmet binasına 10 Km mesafede dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :