Kurum Adı : Ahmet Ermiş Anaokulu
Faks : 02124726161
WEB Adresi : http://ahmetermis.meb.k12.tr
Adres : Tevfikbey Mahallesi Tahsin Tekoğlu Caddesi No35 Sefaköy Küçükçekmece İSTANBUL

VİZYON
Milli Eğitim Bakanlığı sisteminin genel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda, okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak, etkin eğitim programları ile çocukların gelişimsel ihtiyaçlarını karşılamak ve ilköğretime hazırlamak. GELECEKTEN UMUTLUYUZ; GELECEĞİ YETİŞTİRİYORUZ...

MİSYON
Çocuklara yaparak, yaşayarak öğrenme fırsatları sunarak kendine güvenen, yaratıcı, Atatürk ilkelerine bağlı, çevresine karşı duyarlı, hoşgörülü sosyal bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR
*2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Sabancı Üniversitesi Eğitimde İyi Örnekler "Okul Öncesi Dönemde Trafik Eğitimi" Sözlü Sunum. *Okulumuz, Beyaz Bayrak Projesi kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerinin yaptığı incelemeler sonucunda 30/06/2014 tarihinde başarılı bulunmuş ve Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır * Okulumuz, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Beslenme Dostu Okullar Programında "Beslenme Dostu Okul" Seçilmeye hak kazanmıştır * 2015-2016 "Çanakkale 8. Uluslar Arası Eğitim Araştırmaları Kongresi" "Okul Öncesi Dönemde Trafik Eğitimi" Sözlü Sunum. * 2016 İstanbul Eğitimde İyi Örnekler, Medeniyet Uygulamaları Alanında "Erken Çocuklukta Trafik Eğitimi" Adlı Proje ile İyi Örnekler Bayrağı.

Öğretmen Sayısı : 10
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 186
Öğretim Şekli : Okulumuz ikili eğitim vermektedir.
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 07:30- 17:30
Derslik Sayısı : 5 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : Doğalgaz

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz yeni yapılan Küçükçekmece Belediyesi hizmet binasına 10 Km mesafede dir.
Ulaşım : Toplu taşıma araçları ve dolmuşlar vasıtasıyla İstanbul´un her yerinden okulumuza gelinebilir.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Tevfik Bey Mah. Tahsin Tekoğlu Cad. No: 35 Sefaköy Küçükçekmece/ İSTANBUL

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ